Lisävinkkejä ja kiellettyjä alueita


 Kun kurvailette perjantaina iltasesta kisahoodeille niin parkittakaatte mobiilinne kuvan osoittamiin nätteihin riveihin. Kuvan autojen värijärjestystä ei tarvitse noudattaa ;)  Kisakeskuksesta löytyy  pukuhuone, sauna, ilmoittautuminen ja Rinsessan kahvila, jossa käy vain käteinen raha. Koska sisätilat ovat pienehköt niin jätättehän kassinne autoon kisan ajaksi. Oven suun tossuparkkiin jätetään töppöset suloiseen sekamelskaan.




Keskustelut maanomistajien ja metsästysporukoiden kanssa on saatu maaliviivalle. Nyt sitten punakynät näppeihin ja merkitkäähän karttoihin alla olevat kielletyt alueet. Keiju on valitettavan huumorintajuton, jos kielletyiltä alueilta havaitaan kuljettavan. Seurauksena on hylsy ja ankarat nuhteet. Luonnollisesti kaikki piha-alueet, viljellyt pellot, moottoritie ja junarata ovat myös kiellettyjä alueita.
Kytäjän Kartanon viereiset laidun- ja tallialueet ovat kiellettyä aluetta.  Käytä siis isoa tietä mutta muistakaa huomaavaisuus ja kääntäkää valotehoja hiukan pienemmälle ohittaessanne alueen. Tämä siis koskee 100 ja 150 sarjoja.



Tämä koskee kaikkia sarjoja. Lähestyessänne Rokokallion kivilohkarelabyrinttiä huomioikaa yllä olevat kielletyt alueet. Ratamestarin vinkkinä rastin lähetymiseen pohjoisen suunnasta on kiertää avokalliopolkua pitkin Rokokallion kielletty alue itäpuolelta ja kurvata rastin eteläpuolisen avokallion kautta kohti rastia. Lähestymisputti kohti rastia kannattaa tehdä avokalliolla olevan  nuotiopaikan kohdalta luovien lohkareiden taakse. Pimeällä varsinkin olkaatten varovaisia, jos innostutte tutkimaan lohkareikkoa pidemmän kaavan kautta. Ihan kaikkien lohkareiden alla oleviin koloihin ei kannata könytä sillä sieltä saattaapi vastaan tulla  nelitassuinen otus.

Nämä kielletyt alueet ovat 150 sarjalaisten iloksi loppukiriä varten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SYNKKÄ SYYSUNELMA 2019

Erittäin tärkeää ja tärkeää infoa synkkiksestä