SYNKKÄ SYYSUNELMA 2019 KISAOHJEET EETTERIIN ÄN... YY... TEE...NYT


Tervetuloa Synkkään Syysunelmaan 2019


Kilpailukeskus:

Päämaja sijaitsee Lopen Samoojien Kalamajan kämpällä osoitteessa Hirvenharjuntie 145, Loppi. Parkkitilaa löytyy pihasta pienelle määrälle autoja, johon ne sulassa sovussa ja nätisti parkkiin laittakaamme järkkäreiden opastuksella. Pihan täytyttyä lisää parkkitilaa löytyy n.200m päämajasta länteen, jossa on iso hiekkaplaani. Tätä isoa parkkista suosittelemme kaikille fillaristeille.


Kisan lähtö:

Juhlallinen lähtö tapahtuu perjantaina klo 20 Päämajan pihalta fanfaarien soidessa.

Saavuthan kisakeskukseen ajoissa, sillä ilmoittautuminen sekä gps:n virittely että kavereiden kanssa seurustelu vievät oman aikansa. Tossuparkki sijaitsee oven suussa. Sisätilat ovat tossuvapaata aluetta. Hotelli helpotus sijaitsee pihan puolella ja on tyypiltään mallia huussi, luonnon raikkaalla ilmastoinnilla.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 20.10 johonkin aikaan kisatiimin päästyä kotiin syyslomaselta ja päättyy  maanantaina 28.10. Ilmoittautumisosoite julkaistaan ennen  ilmojen aukeamista.  Kisaan otamme mukaan 100 kisaajaa. Laitathan ilmoittautumisviestiin seuraavat asiat:

Sarja: 50T, 100T, 150T (T= tossu) tai 50F, 100F, 150F (F= fillari)
Joukkueen nimi :
Kisaajan nimi/kisaajien nimet:
Puhelin nro kisan aikana:
Mahdolliset allergiat ja sairaudet: tähän kohtaan vaan ihan ne oikeat jutut, sillä me kaikki tiedämme että tähän koitokseen ei ihan täyspäiset muutenkaan osallistu.

Kilpailumaksu on 55€/nenä, PePon jäseniltä 35 €/nenä. Summa maksetaan tilille OP FI58 5300 1720 1018 76, saajaksi merkitään Vuorenpää, viestikenttään merkitään synkkis ja kenen kisaajan/kisaajien maksu ollaan suorittamassa. Jos maksat osallistumisen kisaviikon tiistain jälkeen niin varaa mukaasi kopio maksetusta kisamaksusta. Kisamaksuja ei palauteta missään olosuhteissa.


Pakolliset varusteet:

GPS seurantalaite (Huom. jokainen kisaaja on velvollinen kantamaan kisan ajan mukanaan GPS laitetta. Jos laite hukkuu, häviää tai katoaa veloitamme kisaajalta hukkuneen laitteen hinnan).
PUHELIN (toimiva, täyteen ladattu, huomioi myös pitkän kisan vaatima varavirran tarve. Puhelimeen tulee olla tallennettu myös 112 suomi -appi sekä raatotaksin/kilpailunjohtajan numero 0400 772 115). 
AVARUUSHUOPA
ENERGIAA JA JUOMAA
LÄMMINTÄ VARUSTETTA
ENSIAPUVÄLINEET (vähintään nyrjähdyksiin ja pikkuruhjeiden paikkauksiin sopivaa materiaalia)
HEIJASTINLIIVI/ HEIJASTIMIA
Pakollisten varusteiden listaa voidaan päivittää vielä ihan loppumetreillä mikäli säätiedot antavat siihen aihetta. Kisan aikana varustetarkastuksia voidaan tehdä pistokokeina, laiminlyönneistä seuraa hylkääminen.


Kartat ja radat:

Jokainen kisaaja hankkii itse tarvitsemansa karttamateriaalin, jolla uskoo selviävänsä koko kisan läpi. Rastipisteet julkaistaan viimeistään 15.10. ja ne julkaistaan linkkeinä karttapaikkaan aiemmasta tiedotuksesta poiketen. Ehdottomasti kiellettyä on kulkea pihojen läpi, viljeltyjen peltojen (esim.marjapellot) sekä laidunmaiden. Rastien julkaisemisen yhteydessä julkaistaan myös muutama isompi kielletty alue. Jos niille joku menee/eksyy on seuraus hylkäys ilman seli-selittelyjä.  Normaalit liikennesäännöt koskevat myös kisaajia, vaikka kuinka olisikin kiire kohti seuraavaa rastia. Olkaatten myös huomaavaisia, kun ohitatte pimeällä asutusta. Lamppujen maksimi lumeneja ei kannattane suunnata ihmisasutusta kohden, sillä keskiverto suomalainen tuskin ilahtuu öisestä valoshowsta nauttiessaan kauneusuniaan. 



Leimaus:

Rastilla on heijastin teippi osoittamassa rastin sijainnin. Rasteja ei ole yritetty piilottaa vaan varsinkin pimeällä ne ovat helposti havaittavissa, jos otsalamppua/päätä hiukankin jaksaa vielä käännellä. Jos rastia ei kuitenkaan ala löytymään voi syitä olla useampia, yleisimpinä syinä on esim. a) se että et ole oikeassa paikassa tai b) P.Öllijä on kerännyt rastin omaan huomaansa. Jälkimmäisessä tapauksessa ilmoita asiasta välittömästi kisan johtajalle = raatotaksin numeroon 0400-772115. Jos taas kyseessä on se ensimmäinen syy, niin rastin löytymiseen voi löytyä apu spiraali- tahi kampatekniikasta. Tarvittaessa lisätietoja tekniikoista voi kilautella kisan pimeimpinä hetkinä vaikka kisanjohtajalta. Kun rasti on vihdoin hyppysissä, kopioi teipissä oleva tunnus/sana talteen. Tyyli on vapaa, kunhan maalissa kaikki tunnukset ovat tallessa ja siististi luovutettu maalihenkilöstölle. Perinteinen kynä ja paperi, vesitiiviisti pakattuna, lienee se varmin tallennusmuoto. Rastit viedään maastoon perjantaina ennen kisan starttia ja toivomme että ne siellä säilyvät koko kisan ajan.


Uimarasti:

Tänäkään vuonna emme tarjoa sakkorastia korvaamaan uintia vaan: ui tai olet ulkona kisasta.
Ja nyt suuri paljastus:

Tänä vuonna saavutte uimalla maaliin!

Saapuessasi uimarastille eli viimeiselle rastille, ilmoittaudu järjestäjille (heidät tunnistanee helposti lämpöisestä vaatetuksesta) ja ajanotto pysähtyy ja suoritat ihanan virkistävän uinnin ikään kuin kirsikkana kakun päällä ja sinetöidäksesi  hooll off feimiin pääsysi vuoden 2019 osalta.  Riisu siis tarpeelliseksi katsomasi varusteet sekä gps järjestäjien osoittamaan paikkaan . (Uima-asuksi kelpaa uimapuku tai vähemmän. Mitään neopreeni/kuivapukuja ei sallita) Riisuutumisen jälkeen kirmaa rantaan järjestäjien luokse ja ota järjestäjien osoittamasta paikasta itsellesi liivit ja pue ne päälle. Tasapuolisuuden nimissä kastelemme kaikki liivit ennen kisaajien saapumista rastille. Järjestäjät auttavat laituriin kiinni jäätyneiden liivien irroituksessa tarvittaessa.
Kahlaa veteen ja suorita uintitehtävä. Palauta liivit samaan paikkaan mistä ne otitkin. Tämän jälkeen olet virallisesti saapunut maaliin!

Sauna odottaa aivan kivenheiton päässä. Saunan jälkeen suuntaat tupaan ja palautat gps:n sekä rastitunnukset järjestäjille ja saat mukaasi palkinnon urakkasi menestyksellisestä loppuun viennistä. Ennen sisään menoa muistat jättää jalkineesi tossuparkkiin!
Tuvassa odottaa myös keittoruoka ja kahvia, jotka sisältyvät osanottomaksuun. Tupaan mahtuu 6 henkeä koisimaan sänkyihin, joten urakkasi jälkeen olet lämpimästi tervetullut lepäämään elvyttäville kauneusunille ennen kotimatkaasi. Kauneusunia varten tarvitset aluslakanan ja tyynyliinan ja pussilakanan/makuupussin. Jos oletat saapuvasi maaliin suosituimpaan aikaan niin varuiksi kannattanee varata myös patja mukaan. Kisakeskus sulkeutuu sunnuntaina klo 10 aamusta juhlallisin siivousmenoin.


Raatotaksi:

Koko kilpailun ajan päivystää raatotaksi noukkien kyytiinsä väsymyksen ja v...tutuksen valtaamia kisaajia (fillareita pyrimme kuljettamaan mahdollisuuksien mukaan mutta henkilökuljetukset ovat etusijalla). Otathan huomioon että raatotaksin saapumiseen voi kulua aikaa reilu tuntikin, koska kilpailualue on todella laaja. Odotellessasi kyytiä kaiken lämpöisten varavaatteiden päällepukeminen ja avaruuslakanaan kietoutuminen ei ole pöllömpi idea. Loukkaantuneet (muut kuin henkisesti) kisaajat ovat etusijalla avun saamiseen. Todellisessa hätätilanteessa ota yhteys 112 ja sitten järjestäjiin.
Odota raatotaksia sovitussa paikassa!


Kisaan käytettävä aika:

Maali sulkeutuu la klo 20.00 kaikkien sarjojen osalta paitsi 150 tossusarjalaisten osalta su klo 02.00. Eli sinulla on aikaa suoriutua reitistä 24h /30h sarjasta riippuen. Kunkin sarjan maalin sulkeutumisen jälkeen, vielä ko. radalla viihtyvät taivaltajat kuljetetaan raatotakseilla maaliin.

GPS- seuranta

Tuttuun tapaan kisaseuranta tapahtuu gepsiseurannan avulla, jolloin kotisohvallakin pääsee mukavasti nauttimaan kisan tiimellyksestä ja parhaista reitinvalinnoista. Popparit siis tulille kotiväkeä varten alkaen pe 1.11. klo 20.

Tässä kaikki tällä erää. Lisäkysymyksiä voipi kernaasti esittää.

Kommentit

  1. Onko tapahtumalle sivua facebookissa? Siellä olisi ehkä hieman kätevämpi esittää kuvallisia lisäkysymyksiä liittyen mm. reittiin. Jos tapahtuma on jo siellä, niin kerrotteko nimen jolla se sinne on piilotettu, itse en vielä onnistunut löytämään.

    VastaaPoista
  2. "Uima-asuksi kelpaa uimapuku tai vähemmän. Mitään neopreeni/kuivapukuja ei sallita."

    Onko tämä kohta tulkittavissa siten, että vaatteet, jotka itse katsoo tarpeelliseksi riisua (eli kaikki muut, paitsi pitkät pyöräilytrikoot ja urheiluliivit), eivät kuitenkaan riitä, jos uima-asuksi kelpaa vain uimapuku tai vähemmän? Pyrin tässä vain viilaamaan viimeisetkin sekunnit suorituksesta pois, jos kerran aika pysähtyy heti kun vedestä nousee. Suotta siinä sitten mitään uima-asuja enää alkaa päälle viritellä...

    VastaaPoista
  3. Facebookista löytyy nyt Synkkä Syysunelma fanisivut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SYNKKÄ SYYSUNELMA 2019

Erittäin tärkeää ja tärkeää infoa synkkiksestä