TÄRKEÄÄ NILLITYSTÄ KISASTA

1. Nillitys

Paljon on tullut kyselyitä siitä että voiko kulkea tietä, joka menee pihan läpi. Vastaus on että pihoille ei mennä ja kunnioitetaan ihmisten kotirauhaa. Piste.

Tässä alla on esimerkkinä rastin 7. (Muuntamo) kaakkoispuolella oleva kiinteistö, jonka pihan reunasta tie kulkee toiselle kiinteistölle.

Asetuhan nyt talon asukkaan housuihin. Istut mukavasti perjantai iltana lemppari nojatuolissasi ja katselet suosikkisarjaasi töllöstä ja saatatpa vaikka nauttia oluen alkavan viikonlopun kunniaksi tai olet juuri vaipumassa uneen omaan sänkyysi. Kun yhtäkkiä rauhaasi häiritsevät valot, jotka kulkevat pihasi läpi. Mitä keskiverto suomalainen tekee?? Ensin hätääntyy että mitä rosmoja piharakennukseen oikein on yrittämässä. Sitten ryntää pihalle mylvimään kiukusta,  todennäköisesti on myös ottanut jotain kättä pidempää mukaan. Tai soittaa hätäkeskukseen, jolla on tapahtumamme yhteystiedot ja sitten minä tapahtuman johtajana saan tulikivenkatkuisen puhelun suivaantuneelta suomalaiselta.  Sitten haukuttuaan kisaorganisaation, kertoo hän asiasta kaikille naapureilleen, tutuilleen ja sukulaisilleen kuinka tällaiset tapahtumat häiritsevät normi kansalaisen eloa ja että ne pitäisi lailla kieltää...

Koska kyseessä on kuitenkin tapahtuma, jossa edetään suunnistaen saattaa eteen tulla tilanne, jossa ollaan väliaikaisesti ikään kuin hiukan hukassa ja tupsahdetaan jonkun mökin piha-alueen reunaan päivä aikaan. Kohteliasta on kysyä mökkiläiseltä, jos hän on näkösällä, josko tietä saisi mennä, kun tässä ollaan hiukan hukassa retkellä. Jos vastaus on ei, niin sitten kiltisi kierto metsän kautta. Harvempi kieltää, jos nätisti kysytään.

Summa summarum. Ymmärtänette siis miksi emme mene pihoille. Tapahtuma alue on niin laaja ettemme voi kaikille yli neljälle tuhannelle alueen kiinteistön omistajalle ilmoittaa ja kysyä lupia saako kulkea ja jos saa niin mistä saa, jos meidän osanottajamme sinne sattuvat haahuamaan jne. jne.silloin jäisi tapahtuma järjestämättä.





2.Nillitys.

Keskusteltuani tänään puhelimitse tovin, jos toisenkin Pelastuslaitoksen kanssa tapahtumastamme, kehotan jokaista hylkäämään sen pikkumustan asu vaihtoehdon ja kaivamaan kaikkein kirkkaimman väriset kisavermeet esiin sekä koristamaan ne ihanilla bling bling heijastimilla. Missiona mielummin överit kun vajarit! Muistakaahan pakata myös reppuun se avaruuslakana ja lämmintä varavermettä, jos jostain syystä joudutte turvautumaan raatotaksiin niin paikalle kurvailu voi viedä aikaa niin että ilman lisä lämmikettä alat muistuttamaan jääpuikkoa... varaamme toki kattotelineet ja kuormaliinat tönkköjäätyneiden kisaajien kuljettamiseen... mutta toivoaksemme kaikki asiakkaamme ovat niin vetreitä että saamme heidät lämpimän auton sisään lämmittelemään.

3.Nillitys

On se kumma kun ei enää voi luottaa edes peruskartan sähköpylväiden paikkaan... eli rasti nro 15. (koskee 100 ja 150 sarjaa) Rastipiste ei ole sähkölinjan pylväs vaan oikea määrite rastille on EX SÄHKÖPYLVÄÄN POHJOISEN PUOLEINEN PERUSTUS. Koordinaatit ovat edelleen samat.

4. Nillitys

Muistattehan  että 100 ja 150 ratojen loppupuolella olevalle ampumarata-alueelle ei ole mitään asiaa. Niin huonosti asiat eivät ole...



Tässä tällä erää. UGH. Aamen... ja mitä muita niitä nyt onkin.

PS. Naamakirjaan on nyt avattu:  Synkkä Syysunelma fanisivut, joilla voi spekuloida ja etkoilla vaikkas mitä.































   



Kommentit

  1. ¿Necesita un préstamo urgente para cancelar sus deudas o necesita un préstamo de capital para mejorar su negocio? ¿Ha sido rechazado por bancos y otras agencias financieras? ¿Necesita una consolidación de préstamo o hipoteca? No busque más, ya que estamos aquí para hacer que todos sus problemas financieros sean cosa del pasado. Contáctanos por correo electrónico:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Estas son las hipotecas de Ocean Finance. Ofrecemos préstamos a aquellos interesados en una tasa de interés razonable del 2%. El rango varía de 5,000.00 Euro a un máximo de 100,000,000.00 Euro.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SYNKKÄ SYYSUNELMA 2019

Erittäin tärkeää ja tärkeää infoa synkkiksestä