Erittäin tärkeää ja tärkeää infoa synkkiksestä




Tervetuloa Synkkään Syysunelmaan armon vuonna 2018


Kilpailukeskus:

Päämaja sijaitsee Rajamäen Kehityksen hiihtomajalla osoitteessa Kiljavantie 231, Rajamäki. Parkkitilaa löytyy runsaasti kahdelta suurelta hiekkakentältä. Paikalle pääsee myös julkisilla. Korsisaaren linja-autot liikennöivät Kiljavantietä pitkin melko säännöllisesti (useamman kerran päivässä), joten kävelymatkaa kisapaikalle jää noin satakunta metriä. Aikatauluja löytyypi korsisaari piste fi sivuilta.


Kisan lähtö:

Juhlallinen lähtö tapahtuu klo 20 pyöräilijöiden ja 150-tossuttelijoiden osalta. Klo 21 pääsevät matkaan kahden lyhimmän matkan tossuttelijat.

Saavuthan kisakeskukseen ajoissa, sillä ilmoittautuminen sekä gps:n virittely vievät oman aikansa. Tossuparkki sijaitsee oven suussa. Sisätilat ovat tossuvapaata aluetta. Hotelli helpotus sijaitsee pukutilan puolella sekä toinen ulkokautta kierrettynä talon takana. Kisakeskuksessa palvelee Rinsessan kahvila ennen lähtöjä. Tarjolla on kahvia, teetä sekä leivonnaisia. Kahvilassa käy vain käteinen raha.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 15.10.2018 ja päättyy 31.10.2018 osoitteessa vuorenpaat ät kolumbus piste fi. Laitathan ilmoittautumisviestiin seuraavat asiat:

Sarja: 50T, 100T, 150T (T= tossu) tai 50F, 100F, 150F (F= fillari)
Joukkueen nimi :
Kisaajan nimi/kisaajien nimet:
Puhelin nro kisan aikana:
Mahdolliset allergiat ja sairaudet: 

Kilpailumaksu on 55€/nenä, PePon jäseniltä 35 €/nenä. Summa maksetaan tilille OP FI58 5300 1720 1018 76, saajaksi merkitään Vuorenpää, viestikenttään merkitään synkkis ja kenen kisaajan/kisaajien maksu ollaan suorittamassa. Jos maksat osallistumisen kisaviikon tiistain jälkeen niin varaa mukaasi kopio maksetusta kisamaksusta. Kisamaksuja ei palauteta missään olosuhteissa.


Pakolliset varusteet:

GPS seurantalaite (Huom. jokainen kisaaja on velvollinen kantamaan kisan ajan mukanaan GPS laitetta. Jos laite hukkuu veloitamme kisaajalta hukkuneen laitteen hinnan).
PUHELIN (toimiva, täyteen ladattu, huomioi myös pitkän kisan vaatima varavirran tarve. Puhelimeen tulee olla tallennettu myös 112 suomi -appi sekä raatotaksin/kilpailunjohtajan numero 0400 772 115). 
AVARUUSHUOPA
ENERGIAA JA JUOMAA
LÄMMINTÄ VARUSTETTA
ENSIAPUVÄLINEET (vähintään nyrjähdyksiin ja pikkuruhjeiden paikkauksiin sopivaa materiaalia)

Pakollisten varusteiden listaa voidaan päivittää vielä ihan loppumetreillä mikäli säätiedot antavat siihen aihetta. Kisan aikana varustetarkastuksia voidaan tehdä pistokokeina, laiminlyönneistä seuraa hylkääminen.


Kartat ja radat:

Jokainen kisaaja hankkii itse tarvitsemansa karttamateriaalin, jolla uskoo selviävänsä koko kisan läpi. Rastipisteet julkaistaan taas muotoa ”mitkä.ihmeen.sanat” joiden tulkitsemisessa paikkatietoikkuna piste fi on oiva apu. Ehdottomasti kiellettyä on kulkea pihojen läpi, viljeltyjen peltojen (esim.marjapellot) sekä laidunmaiden. Moottoritiealueellekaan ei ole mitään asiaa, vaikka kuinka vauhdilla etenisitte. Suurta varovaisuutta on noudatetettava rautatietä sekä Hanko-Hyvinkää maantietä ylittäessä. Olkaatten huomaavaisia, kun ohitatte pimeällä asutusta. Lamppujen maksimi lumeneja ei kannata suunnata ihmisasutusta kohden, sillä keskiverto suomalainen tuskin ilahtuu öisestä valoshowsta nauttiessaan kauneusuniaan. 



Leimaus:

Rastilla on läpinäkyvä muovipussi (Minigrip), josta löytyy jonkinmoinen kirjallisuuden helmi. Tästä teoksesta repäiset mukaasi sinulle kisapaikalla annetua numeroa vastaavan sivun. Siis esimerkiksi, jos saat numeron 96 niin jokaiselta rastilta keräät mukaasi rastikirjan sivun 96. Rastikirjaa tulee kohdella hyvin hellästi ja sulkea se takaisin vedenpitävään vaippaansa ennen rastilta poistumista. Rastit viedään maastoon perjantaina ennen kisan starttia ja toivomme että ne siellä säilyvät koko kisan ajan. Jos joku P.Öllijä on kerännyt rastin omaan huomaansa niin ilmoitathan siitä kilpailun johtajalle välittömästi puhelimitse = raatotaksin numero.



Uimarasti:

Tänä vuonna emme tarjoa sakkorastia korvaamaan uintia vaan : ui tai olet ulkona kisasta. Koska uimarasti sijaitsee suhteellisen lähellä lähtöpaikkaa on todennäköistä että uimarannalle syntyy ruuhkaa enemmän kuin aurinkoisena kesäpävänä. Saapuessasi rastille riisu tarpeelliseksi katsomasi varusteet haluamaasi paikkaan joko rannalle tai pukukoppiin. (Uima-asuksi kelpaa uimapuku tai vähemmän. Mitään neopreeni/kuivapukuja ei sallita) Riisuutumisen jälkeen kirmaa rantaan järjestäjien luokse. Heidät tunnistanee helposti lämpöisestä vaatetuksesta. Ilmoita järjestäjille kuka kisaaja olet ja ota järjestäjien osoittamasta paikasta itsellesi liivit ja pue ne päälle. Kahlaa veteen ja suorita uintitehtävä. Palauta liivit samaan paikkaan mistä ne otitkin. Tasapuolisuuden nimissä kastelemme kaikki liivit ennen kisaajien saapumista rastille. Uimarastille ei ole lupa hylätä mitään varusteita, ”unohtuneet” varusteet toimitamme suoraan roskiin.



Raatotaksi:

Koko kilpailun ajan päivystää kaksi raatotaksia noukkien kyytiinsä väsymyksen ja v...tutuksen valtaamia kisaajia (fillareita pyrimme kuljettamaan mahdollisuuksien mukaan mutta henkilökuljetukset ovat etusijalla). Otathan huomioon että raatotaksin saapumiseen voi kulua aikaa reilu tuntikin, koska kilpailualue on todella laaja. Odotellessasi kyytiä kaiken lämpöisten varavaatteiden päällepukeminen ja avaruuslakanaan kietoutuminen ei ole hassumpi juttu. Loukkaantuneet (muut kuin henkisesti) kisaajat ovat etusijalla avun saamiseen. Todellisessa hätätilanteessa ota yhteys 112 ja sitten järjestäjiin.
Odota raatotaksia sovitussa paikassa!


Maaliin saapuminen:

Maali sulkeutuu la klo 20 kaikkien fillarisarjojen osalta. 50 ja 100 Tossuttelijoiden osalta la klo 21 ja 150 tossuttelijoiden osalta su klo 02.00. Kunkin sarjan maalin sulkeutumisen jälkeen, vielä ko. radalla viihtyvät kisajaat kuljetetaan raatotakseilla maaliin. Jos pääset omin voimin maaliin määräajassa, niin hurraa huutojen raikuessa ilmoittaudu toimitsijoille ja luovuta GPS-laitteesi. Ennen sisään menoa kuori rapaiset jalkineesi ja sukat/varusteet pihan puolelle. Apua kuoriutumiseen löytyy pyydettäessä.


Kisan jälkeen:

Kisaajille on tarjolla lämmintä apetta synkän syysliemen muodossa. Majalla on yksi sauna ja pesuhuone pukutiloineen, joten peseytyminen tapahtuu sulassa sovussa vuorottain.


Majoitus:

Kisakeskus on suhteellisen pieni mutta sopu sijaa antaa ja väsynyt kisaaja voi levähtää kisan jälkeen kisakeskuksessa omin patjoin ja muin vällyin. Mukavampaa majoitusta voi tiedustella esim. Kiljavan Opistolta, joka sijaitsee reilu pari kilometriä kisakeskuksesta.

Tässä kaikki tällä erää. Lisäkysymyksiä voipi kernaasti esittää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SYNKKÄ SYYSUNELMA 2019

TÄRKEÄÄ NILLITYSTÄ KISASTA